torstai 7. marraskuuta 2013

10kk kuulumiset ja muuta

Baco meni ja täytti toissapäivänä 10kk. Jo. Iso poika, kyllä siitä huomaa selviä aikuistumisen merkkejä. Nyt ollaan opittu, että muille koirille voi uhota haukkumalla (=yrittää esittää isompaa mitä onkaan). Vaikkakin heti kun toinen lähestyy, juostaan äkkiä karkuun eikä uskalletakaan enää avata suuta. Säkäkin näyttää tällä hetkellä n. 46cm. :') Bonon mitoissa siis pyöritään. Agikentällä ollaan ravattu edelleen ottamassa jotain pieniä kevyitä juttuja, innolla odottaen sitä kun päästään kunnolla harrastamaan, motivaatiota tuolla trikkipojalla riittää. Ja kaikesta huolimatta, vaikka tuo onkin kasvanut hurjasti niin samanlainen pölhö se on kuin pikkupentunakin.

Bonon kanssa käytiin eilen eläinlääkärissä, syystä että sillä on rähminyt silmät jo vähän aikaa. Perus silmätulehdus saatiin diagnoosiksi, nyt tippoja kehiin vain. Näytää se jo paljon virkeämmältäkin. Rally-toko jatkuu ja sitä rataa. Mitään maatamullistavaa ei ole tämän arjen ohella tapahtunut, harrastellaan ja ollaan vaan. Huomaa että päivätkin on lyhenemässä ihan kunnolla, aina kun koulustakin tulee, on jo ihan pimeetä. (Ei siis viikolla enää pahemmin kuvailla, nyyh).

Niin ja käytiin me alkuviikosta uutta kämppääkin katsomassa, aika varmasti tuonne (Tampereelle) muutetaan ennen joulua, mikäli suunnitelmat sujuu odotetusti. Sen myötä helpottuis koirajututkin mielettömästi, paljon helpompaa kun olis enemmän mahdollisuuksia harrastaa noiden kanssa ja pääsis kätevästi paikasta toiseen, ei tarvitse enää täältä peräkylästä yrittää raahautua jonnekin.

 
Tähän mennessä Bonoa on sanottu isoksi.. hmm? Kääpiö se on.

2 kommenttia:

  1. Ihana Baco! Oho kyllä tosta kuvasta huomaa kuinka poju on kasvanut :D t. Kepa ja Rommi

    VastaaPoista
  2. Nyrkillätapettavia ne on molemmat ;)

    VastaaPoista