sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014~

Hössötykset on saatu vihdoinkin suurimmilta osin päätökseensä, ja nyt voidaan odotella rauhassa Joulun saapumista. En koskaan oo oikein välittänyt tästä jokavuotisesta kiireestä ja hälinästä, enkä osaa stressata tietyistä asioista, miten esimerkiksi jotkut muut. Joulu on mulle nimenomaan aikaa, jolloin rauhoitutaan panikoimatta mistään, ihan kuun alusta loppuun asti.

Koirat on selvästi ottaneet musta vaikutteita, sisällä ollessa nukkuvat ja ottavat lunkisti. Tänään tuotiin kuusikin sisälle, mulla oli pieni epäilys että Baco voisi aloittaa mekkalan, että mikäs toi on olevinaan. Ei välittänyt ollenkaan. Ja onhan tää rääpäleen ensimmäinen joulukin, eikä oo kun enää pari viikkoa, niin se täyttää jo vuoden! Hui.

Mustaa Joulua taidetaan Tampereen suunnilla viettää toistamiseen (vai oliko parin vuoden takainen joulu viimeksi?), kuitenkin ihan tuttua jo. Kyllä se joulufiilikseen selvästi vaikuttaa, mutta ei anneta tuon latistaa tunnelmaa!

Kittilinssi + joulukuvien yritys oli oikein mukava yhdistelmä, not. Jotain hämäriä otoksia.

 
Täytyihän se koirillekin hommata omat paketit - tottakai!


Meidän jengi toivottaa kaikille mahtavat Joulut ja Uudet Vuodet! Nauttikaa seurasta, ruoasta, rauhasta ja tunnelmasta, niin mekin teemme. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti