torstai 28. helmikuuta 2013

Tokoa, suunnitelmia ja pennun kasvua

Nyyh, missasin tänään jo toisen kerran auringonnousun. Miten aina onnistun jättämään väärinä hetkinä kameran jonnekin? Eilen oli sama juttu, pitkästä aikaa oli oikeesti niin hieno aamu. Anyway, tänään aamulla oltiin jo heti Bonon kanssa reippailemassa ulkona. Odotettiin pellon sivussa kaveria ja hänen sk. collietaan, jotka tulivat meidän tokoseuraksi. Käveltiin siitä sitten eräälle kentälle, jossa tokoiltiin. Bonolta sujuu ne niin hienosti, jee! Lopulta siltäkin keskittyminen hiipui, kun collie halusi leikkiä. Päästettiin koirat juoksentelemaan vielä reilu tunniksi.

Agihallivuoroa pitäisi taas varailla. Tää satunnainen aksaaminen on kyllä aika arseesta, muttei voi mitään kun ei tunnu sopivia kursseja löytyvän. Katselin tossa kyllä meidän seuran tulevia kursseja, nyt ne ovat talvitauolla, mutta sivuilla lukee että huhtikuun lopulla toiminta jatkuu taas. Josko me päästäis sinne Bonon kanssa vihdoin jatkamaan säännöllisesti? Pitääkin alkaa hyvissä ajoin laittamaan s-postia.

Pennulle kuuluu myös hyvää, kasvaa nopeaa vauhtia. Sais kyllä tulla sitä järkeäkin lisää, kiitos. x) Olen selaillut tulevia kesän/syksyn pentunäyttelyitä jo alustavasti. Olis tarpeen käydä katsomassa mitä tuosta sanotaan, vaikka sanottu, niin ei siitä näyttelykoiraa tule. Saapahan sitten nauraa meidät kehästä pihalle. <3

Vielä pari kuvaa eiliseltä lenkiltä, kun oli niin hieno ilma!

 

Ja jätkistä uudet kasvukuvat;Bono 3v 6kk

Baco melkein 2kk
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti