lauantai 2. maaliskuuta 2013

Ruokaa ruokaa, mulle tuokaa

Selaillessani eri koirablogeja huomasin, että muutamassa oli asiaa koirien ruokinnasta. mm. esittelyä, mitä oma koira syö. Tämän innoittamana, minäkin! Seuraavaksi lyhyesti parilla sanalla meidän jätkien ruokavaliosta.

Bono on pennusta asti ollut suhteellisen nirso. Kokeiltiin eri nappuloita, muttei mikään tuntunut omalta, saatika sopivan tuon vatsalle, kunnes löydettiin J&V. Se oli n. puolitoistavuotias, kun alettiin syöttämään kanariisiä. Siitä lähtien se on toiminut meidän nappulana, suunnitelmissa vielä kokeilla J&V energiaa.


 

Kuvaa kyseisestä nappulasta.
 

 
Lihoista eniten meillä menee kuppiin jauhelihaa raakana, nautaa tai sika-nautaa. Se on yksi "peruslisukkeista" joita sekaan laitetaan, ja Bono kiittää! Bacollekin on alettu hyvin pienissä määrin joskus sitä ruokaa lisäämään.
 

 
Raejuustoakin silloin tällöin.
 
 
 
 
Dentastixeja annetaan Bonolle viikottain. Se tunnistaakin nykyään jo jos vain sanookin "dentastix" että sille on jotain hyvää luvassa.
 
HauHau Championin kuivatut kanafileet ovat olleet Bonon ehdoton suosikki palkkauksessa, joten näitä käytetään kyseiseen hommaan. Toimii loistavana motivaattorina.
 
Bacon ruokavalio ei vielä kovin erikoinen ole, pari kasvattajalta saatua nappulapussia on kaapissa. Jotain RC:n Junior -ruokaa ja Golden Eaglen Puppy Formulaa. Näiden loputtua siirrytään J&V pentuun, mikäli se pennun vatsalle sopii.

 
 
Näitä käytämme Bacolla väliaikaisesti myös palkkaukseen.
 
Pahoittelen, ettei muista ruoista ole kuvia. Ei noiden ruokavalio noin köyhä sentään ole. x) Erilaisista lihoista ruoka kuitenkin koostuu, mm. täältä http://www.musch.fi/tuotteet/musch-barf ostamme. Josta puheenollen pitääkin pistää tilaukseen lihoja, luita etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti