keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ei-niin-sosiaalinen arki kuopataan nyt

Otsikkoon viitaten, saadaan vihdoinkin vähän elämään toimintaa. Heti loman alkajaisiksi pääsiäisenä saadaan seuraa, kaveri majoittautuu seropipentunsa Hiisin kanssa perjantaina. Bonon ensimmäinen reaktio on joko "aah jee lisää leikkikavereita" tai sitten "oi vittu, ei kai tänne tuu taas uus pentu?" Bacon on myös hyvä tottua jo pienestä pitäen muihin pentuihin. Jospa se jättäisi hetkeksi Bonon rauhaan, ja saa uuden kohteen kiusattavaksi (Hiisi, vapise!) Khehheh. >:') Lauantaina luvassa pentumiittiä, vähän isompaa sellaista. Luultavasti kunnon kuvapostausta näistä luvassa.

Bonon kanssa olen vakavasti harkinnut kunnon tokokurssia, mutta toisaalta, hyvin se sujuu tuossa meidän omassa porukassakin (kokoonnutaan kerran viikossa eräälle hiekkakentälle, 6 ihmistä, 8 koiraa). Aika hyvä säkä on käynyt, kun ihan omasta takaa ollaan saatu kokoon tollanen porukka. Eikä me kuitenkaan ikinä niin tosissaan tota hommaa otettaisi, että lähdettäisiin kisaamaan asti. Harrastusmielessä, mutta siinäkin kehitytään koko ajan ja otetaan kaikki ilo ja opit irti. Satunnainen agilitykin on ehkä pian ohi! SUURI ehkä. Katselin taas vaihteeksi seuramme sivuja, johon oli ilokseni tullut tällainen teksti:

"Agility
Vielä pitää odotella hetki lumien sulamista ja kentän kuivumista, ennen kuin päästään aloittelemaan kevään agilitykursseja.
Tarkempia tietoja on luvassa huhtikuun aikana!


Voi kuinka onnellinen olisin, jos saataisiin taas paikka kurssille. Oon kyllä heti soittamassa sinne kun lisätietoja ja aikataulut tulee.

Tunnelmia tältä päivältä jäältä;


 
Se pentu koittaa esittää niin isoa. Todellisuudessa:
 


 

Vielä loppuun, tännekin pakko hehkuttaa että ollaan päästy vihdoin aika hyvin sekaruokintaan Bonon kanssa, se oli tavoitteenakin jonkun aikaa. Bacokin siirtyy siihen ajan kanssa. J&V energiaan vaihdettiin naput myös hiljattain. Tuossa reilu viikko sitten käytiin Tampereella eräässä barfkaupassa, Pet Napissa. Pieni mutta monipuolinen paikka, suosittelen! Tuolta aiotaan jatkossakin ostaa kaikki barfsafkat.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti