keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ei-keksi-otsikkoa

Olen näemmä hirmu huono keksimään näille postauksille otsikoita.. aina lyö ihan tyhjää. En keksi. Jokatapauksessa vähän kuulumisista. Pentu kasvaa hurjaa vauhtia jatkuvasti, mutta järkeä tuntuu vaan olevan kokoajan vähemmän ja vähemmän.. :'D Olen niin onnellinen, että koirat tulevat niin hyvin toimeen keskenään. Leikkivät ulkonakin aina ihan kunnolla. Bono on alkanut sisäistää asian, että meillä on nyt uusi perheenjäsen taloudessa pysyvästi. Se on alkanut olemaan "oma itsensä", pennun tulon jälkeen ollut vähän syrjäytyvä tai äh, en osaa selittää. Kuitenkin erilainen. Onhan tuo iso muutos, mutta mahtavaa että meidän arki alkaa olemaan taas samanlaista kuin ennen. Ensi kuussa olisi tarkoitus mennä molempien koirien kanssa turisteiksi mätsäriin Tampereelle.


 
Baco 2kk. Kunnon kurkotus päällä.
 
Ollaan käyty nyt melkein joka päivä jäällä, kun on ollut hienoja ilmoja. Siellä on niin hyvä treenata molempien kanssa ja riekkumistilaa riittää ainakin mielin määrin. Siispä kuvia sieltäkin; 

Viikonloppuna olisi taas kaveri- ja koiraporukan kera tiedossa tokoilua Bono mukanani. Rokotusaikaakin pitäisi Bacolle varailla. Ihan hyvä että tulee vähän toimintaa, kun oma elämä ei mitään ruusuilla tanssimista ole ollut. mm. kaverin poismeno (..taas) ei kovin motivoi tekemään mitään. Onneksi on nuo eläimet, en yhtään tiedä mitä ilman niitä tekisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti