keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kesäsuunnitelmia

Reilu kahden viikon päästä alkaa se kauan odotettu kesäloma. Nyt jo. Aika on mennyt törkeen nopeesti. Kuitenkin, meille on paljon suunnitelmia luvassa koirien kanssa kesäksi, mm. miittejä ja ympäri Suomea kiertelyä.

Ollaan korkattu Bonon kanssa jo kunnolla pyöräkausi käyntiin, hienosti jätkällä muistissa viime kesän pyöräilykokeilut. Täksi kesäksi ajattelin että kerran-pari viikossa otettais kunnon pyörälenkkiä, nyt kun se sujuu tosi hienosti ja koirakin tottunut pyöräilyyn. Suurimman osan ajasta se saa kuitenkin juosta vapaana pyörän vierellä, mutta moitteettomasti sujuu hihnankin kanssa. Bono selvästi nauttii siitä, että saa juosta vierellä ja purkaa energiaa. Välillä pysähdytään hengähtämään ja yleensä tuo käy samalla uimassakin, jos on hyvä uittopaikka lähellä. Perus juoksulenkit ollaan myös aloitettu.

Pennun kanssa ollaan aloitettu ahkera tokoilu. Perusjutut sujuu hienosti, paikallaolo oli vähän laiskan oloista ennen mutta nyt sekin ollaan saatu korjattua kun mä oon ahkerammin treenannut. Sivulletulo- ja seuruuharjoituksia ollaan myös otettu, niissä vielä treenaamisen varaa, mutta kerkeää tässä, kun on kesä aikaa treenailla.

Ja kerrankin myös jotain tiedotettavaa asiaa! Eilen soittelin erääseen paimennuskouluun, me saatiin paikka paimennuspäiville kesäkuun lopusta. Bono pääsee ekaa kertaa kunnolla tutustumaan lampaisiin. Baco tulee myös mukaan sivusta seuraamaan, vielä ei kuitenkaan itse lampaille pääse. Ehkä sitten vielä myöhemmin tänä kesänä, viimeistään ensi kesänä. Tuo paikka on kuitenkin sen verran kaukana täältä että tulee muutenkin reissua, yövytään jossain siinä lähistöllä varmaankin pari päivää. Oon niin innoissani, ja koiratkin tykkää varmasti paljon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti