sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kooste kesälomasta

Nyt on loma tullut päätökseensä, nopeasti se hurahtikin. Ajattelin tehdä pienen tiivisteen siitä, mitä kaikkea kesällä tuli koirien kanssa touhuttua. Ja edelleen mielessä on jotain arjesta poikkeavaakin postausta.

Alkulomasta lähdettiin heti Tuusniemelle perinteiseen tapaamme. Siellä oleiltiin viikko, koirat saivat riehua ja juosta vapaana. Noi reissut maalaismaisemiin on niin ihania, ei me juurikaan tarvittu edes hihnoja lenkeillä, oli ihan rauhallista kaikkialla. Joka päivä käytiin Tuusniemen satamassa (vink, mahtava paikka lenkkeilyn kannalta, yksi mun suosikeista, suunnatkaa sinne siis ;)). Tuo kun on vielä niin hiljainen paikka, niin voi huoletta pitää koiriakin vapaana ja uittaa niitä siellä.

Someron paimennusreissu oli ihan mahtava kokemus, jaksan sitä hehkuttaa. Jäi todella positiiviset kokemukset lajista ja paikasta, koiratkin kun heti idean tajusivat. Ens kesänä uudestaan, ja josko päästäisiin useampaankin otteeseen paimennuksen pariin, niin ei ihan pelkäksi kokeiluksi jäisi. Koiratkin kun selvästi tykkäsivät.

Nähtiin myös tietenkin paljon koiratuttuja, mm. Essin ja Hiisin vierailu meillä oli tosi onnistunut, kiitos vielä siitä! Miitattiin petsieläisiä, ja ylipäätään koko kesänä tutustuttiin moniin uusiin, mahtaviin ja ihaniin persooniin. Koiratkin sai lisää kavereita roimasti.

Harrastuksia tietenkään unohtamatta, tokossa ollaan edistytty. Ja paljon. Bonon kanssa ollaan hiottu pieniäkin virheitä, esim. jäävät sujuu paljon paremmin mitä vaikka ennen kesää. Baco edistyy kovaa tahtia myöskin. Tokomölleihinkin meinasin osallistua isomman kanssa, mutta ramppikuume vei voiton.. :'D Jos kuitenkin joskus? Häiriöseurassa ollaan tokoiltu paljon, hyvää treeniä meille. Agikentilläkin päästiin muutamaan otteeseen pyörähtämään.

Lähinnä ollaan uitu, lenkkeilty, tokoiltu rennoin mielin ja chillailtu. Sitähän varten kesä onkin. :')

 
Jätkät toivottelee kaikille hyviä kesän loppuja ja syksyn alkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti