lauantai 3. elokuuta 2013

Mansester Dogfest

Tänään otettiin heti aamulla yhdeksältä lähtö rautatieasemalle Emiliaa ja Kajoa vastaan. Heidät napattiin auton kyytiin ja lähdettiin kohti Kaupin vinttikoirarataa sprinttimestaruuksiin ja match showhun. Näin alkuun heti selvennykseksi, me emme esiintyneet tai sprinttailleet, olimme katselemassa. Baco ei ole ollut vielä juurikaan noin isoissa koiratapahtumissa, sillä porukkaa ainakin riitti! Jossain pienimuotoisissa tapahtumissa, mutta siihen se jääkin. Odotin, että toi osottais enemmänkin muihin koiriin kiinnostusta/huomiota tai alkaisi haukkumaan, mutta ei. Aluksi vähän jännitti, mutta alkukankeuden jälkeen oli jo ihan rento eikä välittänyt muista. Ja keskittyi muhunkin superhyvin, kun otettiin pientä treeniä aina välillä.

Heti saavuttuamme paikan päälle löysimme Jennyn, Idan ja Janin, koirina mukana Tuikku ja pentunsa Hukka. Siinä katseltiin alkavia sprinttailuja, ja tietenkin koiria tuli treenailtua samalla. Baco ja Kajo olivat rauhallisen lenkin tarpeessa, joten lähdettiin kävelemään metsätietä pitkin.


Vähän ajan kuluttua myös Essi ja Hiisi löysivät tiensä paikalle, ja jälleennäkeminen oli riemuisa. Baco oli innoissaan nähdessään vanhat tutut. Aamu oli aika lailla pelkkää odottelua, joten lähdettiin myös Essin ja Hiisin kanssa kävelemään lenkkiä. Myöhemmin myös Emilia ja Kajo liittyivät seuraamme.


Hiisi ilmoitettiin extemporena myös mätsäriin, Kajokin osallistui. Aivan pakko sanoa, että melkein teki mieli itsekin osallistua pennun kanssa. Minä? Minä, joka vihaan kehässä olemista. Eipä se olisi ollut kuitenkaan mahdollista, rokotustodistus ja rahat olisivat puuttuneet.. :')

Emilia ja Essi halusivat testata Bacoa ennen kehien alkamista, ja toi meni kyllä tosi kivasti. Ravasi ja seisoi hienosti. Ei olisi ollenkaan mahdoton ajatus, jos sen joskus kehään pistäisi. Baco on myös siitä hyvä, että se kiinnittää tosi hyvin huomiota esittäjään, ja ottaa kunnolla kontaktia. Bonon kanssa (pentuna) tästä ei ollut tietoakaan, joten tästä kakarasta voisi tulla potentiaalinen kehien kiertäjä!
Kaiken kaikkiaan mahtava reissu, tuli nähtyä niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja! Yhdeksän tunnin ulkoilun jälkeen ollaan lievästi sanoen väsyneitä. Kuumakin oli loppuvaiheessa, mutta siitäkin selvittiin, kun oli vettä mukana. Kuvasivuakin tuli päiviteltyä pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti