sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Tokokentän valtaajat

Teenkin nyt tän tokopostauksen, koska eilen en millään jaksanut, oli niin paljon kaikkea muuta menoa. Ei ollut kyllä mikään kehuttava ilma tokoiluille, ihan järkky kuumuus! Vielä kun tuonne paikan päälle on vähän kävelymatkaakin. Hyvin kuitenkin selvittiin, varattiin vettä mukaan ja pidettiin taukoja. Koirista vaan huomasi, etteivät olleet kovin keskittyneitä, syystäkin. En voi kuvitellakaan miten kuuma on tuollaisissa turkeissa, kun itselläkin jo oli.

Ensin otettiin ruutua, kun koirilla oli kunnolla intoa ja energiaa. Bono osaa tämän hienosti, ollaan edistytty tässäkin yhä enemmän ja enemmän. Vierestä lähettäessä ruutuun lähtee heti, ja pysyykin siellä. Vielä vähän aikaa sitten tässä oli pientä tökkimistä, se harhaili miettien "..niin mihin mun piti mennä?", mutta nyt sujuu jo ilman epäröintiä. Tietenkin siitäkin syystä, että ohjaan nykyään selkeämmin. Minäkin edistyn siis koko ajan, ei se ole pelkän koiran opettamista - myös toisinpäin. :')

Baco harjoittelee vasta, hyvin ollaan edistytty senkin kanssa. Oon aloittanut ruudun kanssa niin, että vien tuon keskelle, ja siellä paikallaoloa. Ja siitä puheenollen, pentu edistyy siinäkin törkeen hyvin! Pysyy helposti pidemmänkin aikaa paikalla, eikä lähde minnekään. Otettiin myös paikkista molempien koirien kanssa samaan aikaan. Häiriössäkin sujuu, ja muutamaan otteeseen ollaan saatu paikkisseuraa muistakin koirista. Lisää treeniä vaan.


 
:'D meidän wnb ahdas ruutu. Tarkoituksena kuitenkin havainnollistaa.

Jääviä treenailtiin myös. Bonolla sujuu hienosti kaikki, liikkeestä istuminen, seisominen ja maahanmeno. Maahanmenossa oli siinäkin hiomista vielä hetki sitten, nykyään menee maahan heti saatuaan käskyn. Ennen reagoi hieman "laiskasti", otti muutaman askeleen käskyn jälkeen ja vasta sitten meni maahan. Tähän on tullut muutosta, jee! Bacon kanssa ollaan aloiteltu liikkeestä istumista, mutta sitäkään ei vielä kovin paljoa, keskitytään tohon seuraamiseen nyt, että saadaan se kunnolla kondikseen. Ihan hyvin se jo menee, mutta parempi treenata vieläkin paremmaksi, kun lähteä opettamaan uusia juttuja liian varhain. Sekä luoksetulohan tuolla on ihan priimaa.

Pahoittelen kuvien vähyyttä, ei inspannut kuvata tuossa kuumuudessa ja seuralainen joka oli mukana, ei oikein kuvausihmisiä ole. ;'D

 
..ja mitäpä olisi toko ilman palkkausta!
 
Oli pakko tunkea meidän herkkä hetki -kuva pennun kanssa eiliseltä. >:o -xoxo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti