sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Landepellejen hyökkäys kaupunkiin

Kyllä, kenestä muustakaan puhuisin kuin Essistä ja Hiisistä! Tulivat eilen meidän seuraksi, ja kävivät ensimmäistä kertaa täällä meidän uudessa kämpässä. Oli huomattavasti mukavampaa kolmen koiran kanssa, kun tilaa on puolet enemmän. Bono oli tietenkin seota onnesta, lähinnä tosin Essistä, se kun on niin paljon Essin perään. Varmaan kuvittelee, että on sen toinen omistaja. 8D Lähdettiin lompsimaan lenkille, pitkälle rauhoittavalle lenkille. Kuviakin napattiin, pitkästä aikaa sain ulkoilutettua ihan tosissaan kameraa.


Loppumatkasta otettiin myös vähän pientä tokotreeniä, jotta saataisiin päivityskuviakin. Otin noiden kanssa kontaktitreeniä, hyvässä muistissa on. Ajattelin että huomenna ois vuorossa kunnon seuruu- ja paikkistreenit, noutoakin voisi pitkästä aikaa mieleen palautella.


 
Hienostihan ne tapittaa!

Essi ja Hiisi majoittuivat lauantai-sunnuntaiyöksi meille. Mikä voisi olla parempaa, kuin aloittaa aamu jälleen pitkällä lenkillä, hienoissa maisemissa kallioilla ja katsella koirien riemua? Tuskin mikään. Kiitos ihan tosi kivasta viikonlopusta.

Kesää venaillaan edelleen innolla, saa nähdä mitä kaikkea lomalla koirarintamalla keksitään!

2 kommenttia:

  1. Hei kiitti ny vaa!! >(

    Kheh, mut kiitos teillekin ihanista parista päivästä siellä. Hyökkäilkää te sitte tänne kesällä!

    VastaaPoista