sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Sekalaista päivittelyä

Kuulumispäivittelyä tähän väliin taas. Mulla on tällä hetkellä treeni-into katossa, ollut jo pidemmän aikaa! Oon ylpee itestäni. Ja etenkin koirista. Bacon kanssa arki tuntuu olevan päivä päivältä helpompaa, ja Bononkaan kanssa ei ole enää mitään kitkettäviä ongelmia. Hihnakäytös on nykyään sitä luokkaa, et ei uskoiskaan että on joskus rähissyt lähes jokaiselle vastaantulevalle koiralle. Tekis melkein mieli videoida jokainen ohituskerta, kun menee niin hyvin. :--D

Pari kertaa ollaan käyty rally-tokoilemassa tän perustokoilun lisäksi. Kuviakin pitänyt ottaa, mutta aika menee aina reenailuun enkä oo vielä toistaiseksi saanut hyvää kuvaajaa. Ehkä sekin aika vielä koittaa.

Ollaan päästy kunnolla taas sekaruokinnan pariin. Raivattiin pakastimesta enemmän tilaa pakasteille. Tein noille myös alustavaa ruokintasuunnitelmaa. Nappuloitahan nuo saa lähes joka päivä, niiden lisäksi on kala-, sisäelin-, lihapäivät (broileria, kalkkunaa, nautaa, lammasta tms.) sekä lisänä kananmunaa, raejuustoa, mitä milloinkin. Ostin myös viime M&M käynnillä ekaa kertaa noille vitskuja, aletaan luultavasti niitäkin ruokaan lisäämään. Luita ei nykyään enää anneta, Bono ei yksinkertaisesti vaan syö ja Bacolla tulee lähes poikkeuksetta saman tien ylös. Myös keitettyä/raakaa jauhelihaa on tarjolla silloin tällöin.

Bonolle on tarkoitus varata hammasröntgen -aika tulevalla viikolla, ennen joulua joka tapauksessa. Eli tsekataan kuvien avulla, että kaikki on suussa kondiksessa. Bonolla lyhennettiin siis kulmahampaat aikoja sitten sen takia, kun painoivat ikeniä. Tästä kirjotinkin postausta aikoinaan.

Ja voi hitsiläinen, mikä pentukuume mulla on ;__; Onneksi teini menee vielä ihan pennusta, se on luonteeltaan niin pentumainen ettei toista oo. Loppuun vähän ylisöpöjä pentukuvia, joita äsken kattelin!

                        Psst. ulkoasulle tulossa päivitystä joulun jälkeen. Aikakin jo päivitellä :--D

2 kommenttia:

  1. Ihana banneri :3 ja söpöjä koiria! Liityin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia <3 Itekin tykkään siitä kovasti, mutta vaihtunee ulkoasun päivityksen mukana :3 tarvii vähän uudempaa kehiin, kun kakrukin jo kasvanut sen verran :--D

    VastaaPoista