torstai 25. joulukuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Moni varmaan vietti aaton vierailemalla sukulaisten ja tuttavien luona, me oltiin pienen perheen kesken kotosalla. Käytiin aattoaamuna 3h rauhallinen lenkki, niihin aikoihin alkoi luntakin tupruttaa ihan urakalla. Oli kyllä ihanaa, lenkkeillä ilman mitään kiirettä. Sai nuo maistiaisia kinkusta, ja muistakin joulupöydän antimista. Päivällä laitettiin lahjat kuusen alle, ja Baco tietysti vahtasi heti kiinnostuneena M&M -pussia pitkän aikaa.

 
Oli mieluisia lahjoja!

Seuraavana olisikin vuorossa uusi vuosi. Nuo ei onneksi kumpikaan välitä mitään raketeista, edes ulkoillessa, ellei ihan vieressä kovaa pamahda. Pyritään tosin välttämään se pahin paukutteluaika lenkkien osalta. Tsempit kaikille niille, joiden koirilla paukkuarkuutta esiintyy - onneksi tämäkin koetaan vain kerran vuodessa.

Mitään tavoitekalenteria 2015 en alkanut kehitellä. Oon todennut, ettei ainakaan meidän kannata etukäteen mitään suunnitella. Osa tämän vuoden tavoitteista jäi suorittamatta, mutta toisaalta tuli taas paljon extemporeohjelmia/reissujakin. Tässä vuodessa on tosin riittänyt tekemistä ihan ilman mitään erikoisempia suunnitelmia. Teinin kanssa riittää tokossa hiomista ja uuden opettelua, kuten yleensä. Bonon kanssa työstettiin kesällä tätä remmirähjäysrumbaa, joka saatiin sekin kitkettyä kokonaan. Rally-tokossa ollaan käyty satunnaisesti. Käyty moikkailemassa koirakavereita eri paikkakunnilla. Tällästä perussettiä, johon mausteena menoa ja meininkiä. Sen tosin varmaksi sanon, että Baco on tarkoitus kuvata tulevan vuoden aikana.

Tuli nappastua parit rakennekuvat lenkin ohella.


 
Bono 5v 4kk

 
Baco 1v 11kk
 

Bacokin täyttää jo uuden vuoden jälkeen 2v. Tajutonta, se vaikuttaa vieläkin ihan samanlaiselta kakaralta kuin puolitoista vuotta sitten. Ainakin luonne ja käyttäytyminen on jäänyt sille tasolle :-D Mutta pakko todeta, että omaan silmään siitä on kasvanut mielettömän hieno. Kaukana "ihannesheltistä", mistä tykkään kovasti.

Mulla on edelleen kehitteillä myös se blogin ulkoasun uudistus. Tammikuun aikana ulkoasu kokee siis aika ison muutoksen. Yksi postauskin on työn alla, joka on varmasti puhuttava aihe, ja josta kaipaisin mahdollisesti erilaisia näkemyksiä. Mutta siitäkin lisää lähiaikoina.

Oikein hyvää Joulun jatkoa ja vauhdikasta Uutta Vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti