sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulutervehdys!

Koska joulumieli on tällä hetkellä korkeammalla kuin koskaan, päätin tehdä pienimuotoisen joulupostauksen meidän Joulusta, miten sitä vietetään, mitä perinteitä meillä on.

Täksi vuodeksi ostettiin noille molemmille joulukalenterit. En tiedä mitään söpömpää. Bonolla oli joskus aikoinaan joku halpis kaupasta ostettu, muttei se siitä välittänyt. Niissä oli vaan köyhiä koiran"keksejä", ei niinkään herkkuja. Eläinklinikka Oivasta sitten tarttui mukaan tollaset, ja kyllä on vaan koirat tykänneet! Sisältää mm. tonnikala-, kana- ja lammasherkkuja. Nykyään nuo hyppääkin heti ensimmäiseksi aamulla sänkyyn odottaen että kalenterit tuodaan. :--D Pakko kyllä ostaa seuraavinakin vuosina moiset. 

Lahjoja on aina pakko hommata tietenkin myös koirille. Nyt on tarttunut eläinkaupoista mukaan palkkausnameja, possunkorvia ja uudet juoma- ja ruokakipot. Täytyis vielä ostaa metallinen noutokapula (puinen löytyy jo, mutta ois tarkoitus totuttaa noita erilaisiin materiaaleihin). ..ja ehkä joku palkkauslelu? :--D Tekisi mieli ostaa kaikenlaista, mutta nyt on pakko hyödyntää läheisen Mustin & Mirrin alet muutenkin, kun kyseinen liike lopettaa toimintansa täällä. Voitte vaan kuvitella kuinka harmittaa, kerrankin kun olis ollut hyvä eläinkauppa kävelymatkan päässä. Kyllä me se liike mennään vielä tyhjentämään!

Loma mulla alkaa jo 19. päivä, joka kestää tammikuun alkuun. Ois tarkotus keksiä tietysti jotain arjesta poikkeavaa tekemistä taas noillekin.


 

                                      Jätkät toivottelee mukavaa Joulun odotusta kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti