lauantai 7. maaliskuuta 2015

Löpinöitä ja turinoita

Kevättä kohti mennään, ja heräillään pikkuhiljaa kaamosväsymyksestä. Tällä hetkellä meikäläisen treenimotivaatiot ovat kumman korkealla, ottaen huomioon millaista keliä tuntuu olevan joka päivä, kun ovesta pääsee ulos. Räntää ja loskapaskaa. Tämähän ei kuitenkaan meitä masenna!

Treenit sujuu, Baco oppii koko ajan uutta. Peruskäskyt (paikallaolo, sivulle-, ja eteentulot ja seuraaminen sujuu moitteettomasti). Jääviä hiotaan ja harjoitellaan parhaillaan, ruutuakin ollaan päästy kokeilemaan. Bonon kanssa on saanut yllättyä myös positiivisesti; sillä tuntuu olevan intoa vaikka muille jakaa, mitä treeneihin tulee. Ainakin parin viimeisimmän lenkin perusteella. :-D

 
Ruokinta ollaan saatu nyt kehiteltyä järkeväksi ja säännölliseksi. Molemmille kolme pientä ateriaa/pv (aamu, iltapäivä ja ilta). Ennen saivat kaksi kertaa, aamuin ja illoin. Se havaittiin huonoksi, kun oksensivat nesteitä harva se päivä tyhjän vatsan takia. Nyt eivät ole oksentaneet kertaakaan.

Molemmilla on myös erittäin herkkä vatsa, joten jouduttiin muuttamaan taktiikkaa raakaruokien kanssa. Saavat kevyempiä tuotteita (broileria, lohta, kalkkunaa ja jossain määrin hanhea sekä nautaa). Lisänä mm. lohi- ja rypsiöljyä, sinkkiä, piimää/turkkilaista jogua, kananmunaa ja ruoantähteitä (ihmisiltä keitettyä broileria, riisiä, paistijauhelihaa). Tällä hetkellä mennään aika lailla 60/50 -ruokinnalla, 60% lihoja ja loput nappulaa ja lisiä. Olihan tää sopivan ruokintatyylin löytäminen aikamoista pompottelua, mutta tää tuntuu sopivimmalta noiden vatsoille, ja ruoka maistuu joka aterialla.

Eilen sain varattua ajan Bacon luustokuviin. Sinne siis huhtikuun alusta.


 
2v 1kk (Ei aseteltu, takajalka missä sattuu...)

 
5v 6kk

Keväämmälle ja varsinkin kesälle meillä onkin paljon hyviä suunnitelmia! Niistä lisää silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti