lauantai 21. maaliskuuta 2015

Suunnitelmien muutosta ja kevätkuulumisia

Ihan alkuun kerron, että päätin unohtaa Bacon osalta luustokuvat sittenkin toistaiseksi, se lykkääntyy ainakin. Ajatuksena oli siis kuvauttaa agilitya ajatellen, mutta heräsin siihen karuun todellisuuteen, että koska meillä ei ole autoa => kursseillekaan ei pääse. Tai edes harrastamaan satunnaisemmin. Mietin varmaan oikeasti joka päivä, miten paljon sitä autoa tarvitsisi noita koirajuttujakin ajatellen. Se on oikeastaan ainoa este. Mutta jos ja kun sen menopelin alle saan, niin katsotaan uudemman kerran. Olisin myös ihan puhtaasta mielenkiinnosta halunnut tietää, millainen tuon luusto on, sillä koirien anatomia on alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän. Mutta kun ajattelee, että jos pelkästään sen takia kävisi kuvat otattamassa, olisi se aika kallista lystiä.

Vaihtoehtoisesti kuitenkin halusin käyttää nuo rahat muihin koirien menoihin. Tämä päivä meni siis Lemmikkistoren nettikaupassa shoppaillen. Monta kymmentä euroahan sinne upposi, hupsis. :-D Kaikki olivat kuitenkin tarpeellisia, mitä on pitänyt ostaa;

(Linkki kaikkiin) mm.
Eiköhän näillä pärjätä taas vähän aikaa! Lisäksi lähiaikoina olisi tarkoitus laittaa molemmille tilaukseen tilaustyönä uudet pannat. Voi tätä materialismionnellisuutta ^-^

Viimeiset pari viikkoa on ollut ihan mahtavaa kevätsäätä, ollaan lähes kaikki vapaa-aika vietetty ulkoillen kavereiden seurassa, ja treenaten tietysti. Hiihtoladuille ollaan saatu heittää hyvästit ja me ollaan päästy valtaamaan jälleen lenkkipolut, ihanaa! Joka viikko ollaan käyty juoksemassa, se on ihan meidän juttu. Koirat nauttii täysillä. Tulevana viikonloppuna olis sitten koirakaverin synttäripirskeet mökkeilyn merkeissä tiedossa, mikäli meidän suunnitelmat menee putkeen. Tai lähiaikoina ainakin jokatapauksessa. :-)


 
 
Pojjaat toivottaa hyvät kesän odotukset kaikille!

1 kommentti:

  1. Toivottavasti sulla menee Lemmikkistoren kanssa hyvin.. :( Nimimerkillä odottelin pakettia puolitoista kuukautta, sitten kun parin viikon soittelun jälkeen sain sieltä jonkun kiinni ja pienen raivon säestämänä annoin "vähän" palautetta niin pakettia alettiin vasta varastolla kasata.. Jooh. :D Mut tuli kyllä kaikki sit lopulta perille ja niinpäinpois!

    VastaaPoista