sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Bortsupoweria kehiin

Vihdoinkin loma! Oon niin sen tarpeessa, ja nyt on lähes koko kesä aikaa olla koirien kanssa. Tänään miitattiin piiitkästä aikaa Troilus bc omistajineen. Siitäkin on vierähtänyt jo pari vuotta, kun Bonon kanssa viimeksi heitä miittasimme. Oli kiva pitkästä aikaa nähdä, ja koirat ainakin tuttuun tapaan väsyivät kunnolla.

Ensin otettiin heti rakennekuvat kaikista.
 
 
Jalat harottaa Bonolla, ei mitenkään aseteltu, otettiin kuvaa nykyisestä turkkitilanteesta lähinnä.

 
Baco paria päivää vaille 5kk

 
Baco ottaa kontaktia.

Oli ihan hullun kuuma, ja helteet jatkuu jatkumistaan. Oon miettinyt usein lenkkeillessä, että Bonon turkkia täytyis lyhentää, sen huomaa niin selvästi että sillä tulee tuon turkkinsa kanssa nopeasti auringonpaahteessa kuuma ellei pääse virkistäytymään. Ehkä ensi kesänä, tai sitä seuraavana ainakin pääsee lyhyempään turkkiin, täytyy viedä jollekin joka osaa hommansa. Itsehän en uskalla, siitä tulisi vain huonoa jälkeä. :'D Troiluksellakin oli lyhennetty, ja huomasi siitäkin, että on huomattavasti kivempi olo ilman niin paksua turkkia.


 
 
Kun koirat olivat jonkin aikaa juosseet, ne pääsivät uimaan. Siinä tovin uivat ja kahlailivat, ja jatkettiin taas lenkkiä.

Lopuksi otettiin vielä treenailukuvia ja pääkuvat kaikista koirista. Yhteiskuva kaikista kolmesta ei meinannut onnistua, kun koirat eivät jaksaneet enää keskittyä. Tai no, Bonotsu tapitti hienosti paikallaan, Troiluskin, mutta Bacoa ei kiinnostanut. Ei enää viitsitty kiusata koiria "pakkokuvilla" ja ne pääsivät vielä hetkeksi juoksentelemaan. Oli taas todella hyvää lenkkiseuraa, kiitos teille! Koirat olivat ylläriylläri väsyneitä loppupäivän. Pitää ottaa taas kesällä lähiaikoina uusiksi.


 
Ja Savon reissuun enää viikko! Odotan niin, sieltä luvassa pitkää postausta kuvapommituksen kera. Ja loput tämän päivän kuvat nähtävillä kuvasivuillani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti