perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannukset lukijoille!

Meidän jengi haluaa toivottaa oikein hyvää Juhannusta kaikille tasapuolisesti~

Oma Juhannus on mennyt lähinnä koirien, kavereiden ja sukulaisten kanssa aikaa viettäen. Alkuviikosta käytiin jälleen pitkästä aikaa aksakentällä, Bono liiteli innoissaan ja palauteltiin mieleen juttuja, jotka on päässyt vähän ruostumaan mm. liian vähäisen treenin takia, esim. keppejä. Baco pääsi myös ensimmäistä kertaa mukaan ja sai esimakua agilityn ihmeellisestä maailmasta. Pääasiassa se joutui tyytymään sivusta seuraamiseen, mutta pääsi myös kokeilemaan mm. putkea, josta tykkäsi kovasti pienen arastelun jälkeen. Kuvia ei tosin ole, koska ei tosiaan huvita tällaisia mahdollisuuksia käyttää kuvaamiseen, niin harvinaista herkkua nykyään kun on.

Viikonloppu menee vielä rennosti Juhannusta vietellen. Maanantaina otan suunnan kohti Kankaanpäätä, Essiä, Pandaa ja Hiisiä kiusaamaan (tällä kertaa tosin ilman koiria), mutta mä & koirat ja Essi & koirat kokoonpanolla olis vielä tarkoitus kesällä aikaa viettää.

Ens perjantaina vuorostaan lähdetään kohti Someroa, leirintäalue Kökköön (kuulostaa lupaavalta.. :'D) Kökkö campingilla vietetään koko viikonloppu. Menemme sinne siis läheiselle paimennuskoululle paimennuspäivälle, tätä on odotettu. :')

Kävin eilen ottamassa mukatunnelmallisia teemakuvia Juhannuksen kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti