lauantai 24. tammikuuta 2015

Lumileikkejä ja muuta turinaa

 Tänään otin hommakseni käydä koirien tavarakaapit läpi. Tuli koluttua jokainen nurkka, ja järjesteltyä kamoja vähän siistimmin. Josko jatkossa löytyisi kaikki tarvittava paremmin, ettei tarvitsisi ihmetellä, että missä juuri se tietty panta on, arvuutella mihin ne uudet treeninamit oikein jo katosivat ja sitä rataa.. Materialismionnellisuus nousi taas pinnalle, en edes muistanut mitä kaikkia kivoja juttuja meillä oli. Kokeilin mm. näitä Hurtan Y-valjaita Bacolle, ja sopivat tuolle täydellisesti. Bonolla nuo oli aikoinaan kovassa käytössä, kun teinistä ei ollut vielä tietoakaan. Ei ollut kokeilusta moksiskaan, ja ulkonakin käytiin valjaita huvikseen testaamassa. Ei mitään ongelmia. Kelailin että noi vois ottaa tässä talven ajaksi käyttöön, joten jäivät eteiseen lojumaan. Bacon ensikosketus valjaisiin, sillähän ollaan siis käytetty ainoastaan pantoja.


 
 

Päivälenkillä oli tarkoitus napsia pitkästä aikaa tokokuvat, kun kaveri lupautui lähtemään messiin lenkille. Tulikin sitten joku yllättävä meno, joten huikkasin äidilleni että tulisi kuvausavuksi. Nyt taas muistan, miksen sitä ikinä kameran taakse kysy... En voi ymmärtää, jos kaikki asetukset on laitettu valmiiksi ja vielä automaattitarkennukselle, lopputulos on silti kaamea. Se niistä kuvista siis. :-D

Sinänsä harmi, koska tällä kertaa jopa Bonolla oli intoa treenata. Mä en ole itse asiassa nähnyt sitä pitkään aikaan noin innostuneena mistään treenistä. Oli taukoamatta valppaana mukana, eikä sillä "hv" -asenteella, kuten yleensä. Liekkö silläkin ollut joku kaamosmasennus, lähiaikoina se on muutenkin aktivoitunut, leikkii enemmän ja juoksee taas teinin perässä ulkona. Otettiin sivulle- ja eteentulopätkiä, seuraamista ja jääviä. Jälkeenpäin oikeasti harmittaa, kun ei niitä kuvia saatu. Mun lähipiirissä on vaan pari, jotka osaa kuvata - ja nekin asuu liian kaukana. Enköhän kuitenkin saa orjakuvaajan tänne jossain vaiheessa, räpsiä sitten oikein urakalla.
 
 
 

Aamulla vietettiin laatuaikaa karstan parissa. Bonolla on meneillään pohjavillan pudotus, sekin kestänyt jo ties kuinka kauan. Lähti sitä taas sangollisen verran.


 


 
 
Oon huomannut, että Baco on leluilla tosi hyvin motivoitavissa. Jopa paremmin, kuin herkuilla. Etenkin patukat ja vetolelut on in, tällä hetkellä Bacon lemppari on Essin  itse tekemä vetolelu, jonka jätkät sai joululahjaksi :-) Bono taas ei treenin yhteydessä leluista kiinnostu, sen täytyy olla jotain niiin hyvää namia, että suostuu kunnon yhteystyötä tekemään. Tän päivän treenailusta jäi kyllä hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti