maanantai 31. elokuuta 2015

Synttäreitä ja kesätaukoilua

Kuten huomata saattaa, blogi oli koko kesän tauolla. Ollut taas niin paljon kaikkea häslinkiä, ettei ole edes jaksanut ajatella päivittää tätä. Uhrata edes tuntia paria blogin päivittämiselle silloin tällöin, joten nyt on taas aika ryhdistäytyä. Vaikka onhan meillä tapahtunut kaikkea, viimeisimpänä käytiin mm. Stadin suunnilla koirien kanssa loppulomasta, siitäkin reissusta voisi erikseen kirjoitella joku päivä. Harrastusten suhteen tapahtunut edistystä ja elon kipinää lähiviikkojen aikana, kun ollaan taas enemmän panostettu, siitäkin lisää tulossa.

Kamera on tullut napattua koko kesän aikana vain pari kertaa mukaan lenkeille, tähän tulossa taas muutos. Toisaalta, tekee vain hyvää että on pitänyt taukoa, nyt luulisi taas inspisten kasvavan!

Viime tiistaina Bono täytti taas vuosia - nyt "jo" 6 vuotta täynnä! Tuttuun tapaan tehtiin tietysti kakku, sekä käytiin muutaman muun sheltin voimin omien lisäksi lenkillä, siinäpä se päivä hurahti mukavasti koiraseurassa.

Postauksia luonnoksissa tuloillaan, nyt tarkoitus pyrkiä siihen ainakin ~1teksti/viikkoon. Aktivoidutaan näin syksyn tullen :-D


1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu!
    http://metsaveriset.blogspot.fi/2015/12/luukku-5-haastetta-haasteen-peraan.html

    VastaaPoista