Blenmoon Brown Stone "Bono"

Rotu: Shetlanninlammaskoira
Syntynyt: 25.8.2009
Väri: Soopeli
Kasvattaja: Kennel Blenmoon, Harri Perälä, Ylöjärvi

Suku:
emä Reubicia Under The Rainbow "Ronja"
isä Ruscombe Winters Dream "Kimi"

sisarukset
n. Blenmoon Brown Sandstorm
n. Blenmoon Brown Gold

Luonne: Bono on avoin ja ennen kaikkea energinen koira. Se on helppo koulutettava, oppii nopeasti erilaisia asioita ja käskyjä. Bono rakastaa kaikenlaista aktivointia ja missä saa käyttää aivotyöskentelyä. Tulee lähes kaikkien koirien kanssa toimeen, ihmisetkin on kivoja. Täydellinen harrastuskoira (toko) ja koko paketti muutenkin.

Harrastukset: Vuosien saatossa ollaan päästy kokeilemaan jos jonkinlaista lajia. Agility on jäänyt taka-alalle, ja nyt keskitytään täysillä tokoon, myös rally-tokoa päästään treenaamaan silloin tällöin.

Muuta: Bono haettiin meille sen ollessa 4kk. Selasimme netistä eri shelttikenneleitä ja otimme pari vaihtoehtoa ylös, soitimme muutamille kasvattajille. Blenmoon vaikutti mieluisalta valinnalta. Olimme yhteydessä kasvattajaan muutamaan otteeseen, ja puheeksi tuli vapaana olevat pennut. Varasimme Bonon ja muutaman päivän kuluttua olimme hakemassa sitä. Sain ensimmäisen oman koirani. Siitä hetkestä lähtien välillemme on kehittynyt voimakas side. Bono on erittäin kiintynyt minuun, ja näin ollen seuraa minua lähes joka paikkaan. Se on opettanut minulle paljon, en osannut aluksi kuvitella kuinka paljon koira voi ihmiselle elämästä opettaa. Elämän varrella olemme tutustuneet uusiin koira- ja ihmistuttavuuksiin sekä päässeet kokeilemaan uusia haasteita. Bonon ansiosta olen myös ihmisenä rohkaistunut.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti