keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kevät tulee ja aktiivisuus herää sen mukana

Taas blogger säätää omiaan (enhän minä toki), kun aloittelin tätä postausta ja julkaisi kesken. Hmm. Kuitenkin, oltiin tänään koirien kanssa parin tunnin lenkillä metässä, kevät tulee selvästi! Monin paikoin oli jo sulaa, ja oli niin lämmin että oli pakko mennä pelkällä hupparilla. Wohooo. Baco pysyy irti lähes täydellisesti, ei ole ollut luoksetulon kanssa ongelmia. Ei varmaan oo ihanampaa näkyä kun koirat vapaana rellestämässä luonnossa. 

Bacolle annettiin myös tänään matolääke. Ajattelin että sekin menee alas ihan ongelmitta, tuo kun ei ole nyrpistänyt naamaansa tähän mennessä millekään ruoalle.. tai millekään, mitä voi syödä. :'D Ulkona saa kyllä koko ajan olla vahtimassa, vielä kun noita myrkyttäjiä on täälläkin päin liikenteessä. Matolääke oli tähän mennessä ensimmäinen mitä ei mielellään pistänyt suuhunsa, mutta sekin sujui paremmin mitä Bonon kanssa, sen kanssa se on yhtä taistelua.

Soitin tänään myös tämän kuun lopussa alkavista agikursseista. Mehän ollaan Bonon kanssa jo lähemmäs pari vuotta satunnaisesti aksattu (yleensä sen pari kertaa/kk), joskus taas useammin ja joskus harvemminkin. Muuten ei olisi mitään ongelmaa, mutta matka on itse paikanpäälle suht pitkä. Tai sitten vain kuvittelen, en ole ko. paikassa koskaan käynyt, mutta mitä kartasta katsoin. Harmittaa ja vituttaa, edellinen treenipaikka oli ihan täydellisen kävelymatkan päässä, mutta jostain syystä treenikenttä vaihtui. Sama seura on kuitenkin edelleen, ja toisaalta, tuossa matkalla saisi ainakin hyvät alkulämpät. Autoa kun ei meillä ole, molemmat ovat Tampereella isäni käytössä. Ärsyttää jos se on nyt niin pienestä asiasta kuin matkasta kiinni, mutta oon silti aika varma, että me Bonon kanssa tuonne karsintoihin mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti