perjantai 26. huhtikuuta 2013

Koirakavereita ja kyläilyä

Alunperin plääni oli se, että oltaisiin menty huomenna mätsäriin ja sen jälkeen Jennylle (Tuikku + Maisa) koiria juoksuttamaan. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutoksia ja otimme suunnan jo tänään kohti Viljakkalaa. Ida, Jani ja Bamsu tulivat päivällä hakemaan meitä. Lähtiessä oli yllättäen mulla taas hirveää säätämistä, kiire tuli.. :'D Ja kun olin jo vähän matkaa koirien kanssa kävellyt, Baco riuhtaisi itsensä pannastaan irti. Se on tuhonnut sitä niin, että se pääsee siitä irti. Eikun takaisin kotiin vaihtamaan pantaa isompaan, joka on nykyään jo ihan sopiva, ja toinen panta päätyi roskiin, oli se jo sen verran mennyttä muutenkin.

Kun vihdoin pääsimme kolmikon luo, he odottivat meitä erään kaupan edessä ja sitten lähdettiin autolla hurauttelemaan kohti Jennyä. Baco tungettiin Bamsun kevythäkkiin ja soopelisheltit olivat jalkotilassa. Baco halusi jättää heti häkin pohjalle puumerkkinsä, pariin otteeseen tuli oksennukset. Matkapahoinvointia näyttää vähän pennulla olevan, muuten se oli ihan nätisti ja rauhallisesti. Pian olimmekin jo Jennyllä ja hän odotti pihassa Maisan kanssa. Siitä heti lähdettin tarpomaan metsään. Sheltit tulivat kaikki heti todella hyvin juttuun ja ne alkoivat ottaa kunnon leikkispurtteja pitkin metsiä. Maisa laahusti perässä "fuck off" -ilmeellä, ja lopuksi se päätti ottaa hatkat ja lähti takaisin talolle päin. :'D Ei näemmä syttynyt shelttiseurasta. Lopuksi mekin käännyimme takaisin päin ja Jenny otti Tuikun, lähdimme siitä kohti soramonttua. 
Bamsu on rakkaus <3


 
Bono ja Tuikku ottaa matsia.

 
Kaverikuva. Vähän huuruinen juurikin siitä syystä, että sade kidutti linssiä </3 Ylhäältä Maisa, Bamsu, Baco, alhaalla Tuikku ja Bono :')

Montulla koirat juoksentelivat ja leikkivät taas innoissaan. Sää ei ollut mikään kovin kehuttava, tuli vettä (vaikkei mitenkään häiritsevän paljon), mutta kuvaamisen kannalta, ja kylmä siinä vähän tuli. Varsinkin Bacolla, kun ei olla vielä ostettu mitään manttelia tms. lämmintä. Jenny antoikin lähtiessä hienon omatekemän manttelinsa jonka Baco sai omakseen, kiitos siitä <3

Vielä ennen lähtöä mentiin hetkeksi sisälle. Pestiin koirat jotka olivat ihan kiitettävän kuraisia, mutta kivaa niillä ainakin oli! Mentiin Jennyn huoneeseen shelttien kera, Tuikku ja Maisa olivat sen aikaa muualla. Baco innostui leikkimään Bamsun kanssa ihan kunnolla ja Bonokin yritti kovasti mukaan.


 
Pojat ahdistelee Bamsua.


 
Kaunis pepsodent!

Tulomatkalla Bamsu ja Baco pistettiin yhdessä kevythäkkiin ja Bono oli mun jaloissa. Kakara päätti puklauttaa vielä kerran oksennukset. Kotona molemmat olivat ihan naatteja. Olin jälleen tyytyväinen molempiin, Bono sai taas kunnolla juoksutusta ja leikkiseuraa eikä Bacokaan ujostellut. Kiitos vielä läsnäolleille tosi mukavasta päivästä ja hyvästä seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti