perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lekureita siellä, lekureita täällä

Tosiaan, ajattelin että kirjoitan tässä postauksessa pitkälti eilisestä käynnistämme eläinklinikalla. Baco sai vihdoin ja viimein ensimmäisen rokotuksen, tehoste olisi sitten taas kuukauden päästä.

Otin molemmat koirat mukaan, koska Bonokin sai siinä mukavasti lenkkiä. Nappasin myös kaverin mukaan apukädeksi. Siinä vuoroamme odotellessa punnitsin molemmat hurtat, Bono oli sellaset +15kg (kiva jötikkä! Mutta sitä säkääkin löytyy kyllä kiitettävästi) Baco oli myös iso jätkä, 6kg. Moi, tässä mä ja mun jättisheltit. Kun vuoromme tuli, Bono ja kaverini jäivät odottelemaan aulaan ja me päästiin rokotushuoneeseen. Minimies oli todella reipas! Antoi nätisti pelottavan lekuritädin tutkia itseään, vaikka vähän alussa vältteli. Itse rokotusta se ei edes tainnut huomata, vähän pää kääntyi taaksepäin kun oli laitettu. Muutenkin oli yleiskunnoltaan todella hyvä, oon ylpeä kakarasta. Maksaessani ohi meni ihmisiä ja koiria, ja Baco katseli hiljaa ja rauhallisesti, vaikka yleensä aloittaa metelin kun ihminen menee ohi. Oli sitten terminatorkin ihan väsynyt loppupäivän.

Muuten meille kuuluu hyvää, ei mitään erikoisempaa. Onneksi kevät on selvästi tulossa, ja sen myötä kesä, mekin ollaan silloin kaikkein aktiivisimmillaan. Ei talvella tuu ikinä mitään tehtyä.


 
3kk 1vko, n. 30cm/6kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti