sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Alustavaa tapahtumakalenteria vuodelle 2014

Joo, elikkäs ajattelin alkaa kehittelemään jo alustavasti ensi vuoden tapahtumakalenteria. Onhan tässä vielä vuotta jäljellä, mutta eihän se ollenkaan suunnittelua estä. Paljon olis kaikkea mielessä. Tämän vuoden tavoitteet täytettiin tosi hyvin, ainoa mikä jäi hampaankoloon on se, ettei päästy Bonon kanssa agikurssille. Ei yksinkertaisesti löytynyt sopivia kursseja sopivan matkan säteeltä, ja jos Tampereelta sattui jokin harkittava kurssi löytymään, niin viimeistään kyyditysasiat sen turmelivat. (Mutta hei, onhan tässä vielä aikaa, jos saadaan asunto lähiaikoina niin ei estäisi enää sekään)! Kämppäasioille kuuluu myöskin hyvää, alustavasti yksi on varattu meille, vielä muutama juttu pitäisi varmistella. Ei varmaan mene enää kauaakaan, kun meistä tulee virallisesti tamperelaisia!

Nyt sitten itse aiheeseen. Jotenkuten näin olen suunnitellut ensi vuoden.

Bono

  • Möllitoko, tokokoe (???)
Tokojutut on nyt vielä todella suuri kysymysmerkki. Treenaamista jatketaan ahkerasti tottakai, mutta se, että jääkö pelkälle treenitasolle, on siinä ja siinä. Haluaisin järjettömän paljon Bonon kanssa kisaamaan, ja kuten sanottu, Bono olisi siihen ihan valmis. Ite en vaan yhtään tykkää tilanteista, missä pitää olla "keskipisteenä", ahdistun helposti. Se pitäis vaan uskaltaa, eihän tuohon muu taida auttaa. (Vinkit ovat tietenkin tervetulleita). :'D
  • Agikurssille!
Viimeistään ensi vuonna jatkuu ihan toden teolla agilityn harrastaminen. Tähän asti se on ollut todella satunnaista. Sillä ensi vuonna ainakin ollaan uudessa kämpässä, niin luultavasti myöskin harrastusmahdollisuuksia on paljon enemmän. Muutamia seuroja olen pitänytkin jo silmällä, joten täytyy olla vaan nopea, niin ei tuossa ongelmaa pitäisi olla.
  • Rally-tokon aloitus
Tää ajateltiin ottaa myös yhdeksi vakkarilajiksi. Oltiin siis viime viikonloppuna kokeilemassa rally-tokoa, ja tykättiin kyllä molemmat kovasti, mitä nyt tuli vähän lajiin tutustuttua. Tulevaisuudessa lisää.
  • ...mahdollisesti myös koiratanssi?
Koiratanssiin päästiin myöskin tutustumaan viikonloppuna. Lähinnä seurailtiin näin aluksi muiden suorituksia ja otettiin oppia, vaikuttaa tämäkin todella mielenkiintoiselta. Ehkä, ehkä.

----

Baco
  • Perusjuttujen vahvistamista
= Luoksetuloa, paikallaoloa, häiriössä treenaamista, erilaisia peruskäskyjä.. nää kaikki on jo hyvin hallinnassa, mutta ei lisätreeni koskaan ole pahasta. Varsinkin häiriötreeni, tokojutuissa ja vastaavissa. Psst, meidän kanssa saa tulla milloin vain treenaamaan. ;)
  • Mätsärit (???)
Me ei olla yhtään näyttelyjuttuja otettu tän kakaran kanssa, kun ei koskaan tulla näyttelyissä käymään. Mätsäritkään ei oo ikinä oikein innostaneet. Muutaman kerran ollaan oltu turisteina Bacon kanssa, ja samalla otettu kontaktia, seisomista ja muita mätsärijuttuja. Hienosti ne sujuu, joten ehkä me parissa voitais pyörähtää? Tai sitten laitan jonkun handlaamaan.
  • Paljon tokoa, agilityn alkeita
Bacolle otetaan päälajiksi kanssa toko. Tähän mennessä treenailut on sujuneet lupaavasti, harkitsen tämänkin kohdalla vakavasti möllitokoa.. Agilitya sitten ohessa.

Tällaista olen kaavaillut, lisää varmasti tulossa. Ja mikä tärkeintä, paljon vapaanaoloa, koirakavereiden kanssa riehumista ja terveenä pysyminen.

1 kommentti:

  1. Teille on haaste! http://shelttipoika.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista