sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mee mökille, äläkä jää kaupunkiin

Perjantaina otettiin suunta iltapäivällä kohti Kangasalaa Essin, Hiisin, Pandan ja muun porukan kera. Sää ei ollut mikään kehuttava, sateli jonkun verran ja koko viikonloppuna ilma oli muutenkin aika huono, mutta eipä tuo menoa haitannut. Kylmyys teki vain tehtävänsä, nyt sitä ollaan flunssassa, mutta koko reissu oli sen arvoinen! Juoksutettiin koiria vielä illalla, loppupäivä oleiltiin mökissä.

Lauantaina otettiin extemporelähtö Lielahteen mätsäreihin Bacon ja Hiisin kanssa, Hiisi tuloksin SIN3. Me katseltiin ja kuvailtiin, surprise. Muutamia tuttuja näkyi, ja päästiin moikkaamaan pitkästä aikaa Jennyä ja Tuikkuakin. Lopuksi otettiin vielä tokokuvia ja muuta. Mitähän muuta me viel eilen tehtiin? Oltiin vaan aika lailla, mätsäreistä päästyämme heitettiin nuorimmaiset mökkiin, otettiin Bono ja Panda ja lähdettiin piiitkälle lenkille, oli kiva pitkästä aikaa lenkkeillä landen rauhassa. Samalla tokoiltiin kummankin koiran kanssa.

 
Hiisi SIN3.
 
 
Melkein 9kk
 
 
Rapatassu 4v 1kk
 
 
Tänään käytiin vielä aamulla pellolla ottamassa tokoa, Hiisikin pääsi kokeilemaan noutokapulaa, kun napattiin tuonne mukaan, hieno se oli! Baco halus taas vähän pelleillä ja juoksi kapulan kanssa ympäri peltoja. :'D Mutta nyt mä oon alkamassa opettaa sillekin ihan toden teolla kunnolla noutoa. Lenkin jälkeen pian pitikin alkaa jo pakkailemaan ja lähteä kotiin. Nyt vähän väsyneillä fiiliksillä, nimimerkillä mun shelttipojat ja Hiisi olivat kumpanakin aamuna sitä mieltä, että noihan ei muuten pitkään nuku. Oli kivat herätykset kun kolme koiraa kävelee päällä <3 me rakastetaan teitä.Kiitos kaikille seurasta, jälleen yksi ihana ikimuistoinen viikonloppu takana! Sai vähän nollata ajatuksia, koirat sai kunnolla seuraa ja omistaja nauroi itsensä lähes hengiltä, ens vuonna uudestaan. Lisää kuvia kuvasivuillani *click*.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti