maanantai 2. syyskuuta 2013

Tokoa part 20583 ja uusiin lajeihin tutustumista

Eilen käytiin kokeilemassa ensimmäistä kertaa kunnolla tokoa noutokapulalla. Aloitettiin Bonon kanssa ihan sillä, että käskin sen pitämään kapulaa hetken suussa. Hienosti se siellä pysyi, välillä tolla kun on tapana pudotella esineitä kesken käskyn. Seuraavaksi käskin sen vierelle, heitettiin kapula, ja "hae" -käskyn saatuaan lähti pinkomaan perään. Takaisin toi ongelmitta, tätä toistettiin muutaman kerran. Oli hieno jätkä, heti tajusi mitä täytyy tehdä!



Baco olikin hieman innostuneempi tästä puukapistuksesta.. :'D Leikiksi heitti (tottakai) heti. Ei me juurikaan alettu mitään sillä treenaamaan, koska kaikki muut jutut on sen verran kesken. Opettaa noutoa sitten kunnolla ajan kanssa myöhemmin, kun on muut jutut kondiksessa. Lopuksi kuitenkin heitin sen, että Baco saa hakea, jos kiinnostuu. Se haki, ja palauttikin sen kun kutsuin! Pienet ilot, yleensä se nimittäin lähtee juoksemaan karkuun ihan vain ärsyttääkseen. :'D

 
Nätisti ootellaan omaa vuoroa.

 
 
Tosiaan, noista uusista lajeista. Me päästään tossa loppuviikosta kokeilemaan rally-tokoa, canicrossia kunnon varusteiden kera, sekä koiratanssia! Kaikkia näitä osaavien ihmisten kanssa, odotamme niin! Jotain menoa meidänkin perusarkeen taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti