sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tässä tulee haaste..

..jonka saimme Emilialta, ja minkä teen vain puoliksi. :D Oon äärettömän laiska ja huono keksimään kysymyksiä, (ainakaan mitään järkeviä), joten tämä jää vähän toistaiseksi puolitiehen. Vastailen tässä kysymyksiin kuitenkin kun on sopiva väli. Menoja on ollut niin hemmetisti, joten anteeksi laiskuuteni ja mahdollisesti hieman mielenkiinnottomat postaukset! Laitan vaikka sitten vuorostaan jossain vaiheessa uuden haasteen kiertämään, kun aikaa on. Tai muokkailen tätä postausta paremmalla ajalla, ja keksin kysymyksiä silloin. :)

1. Mikä on hyödyttömin temppu jonka olet koirallesi/koirillesi opettanut?
- Hmm, näitä kyllä riittäis. Ensimmäisenä tulee mieleen kurre/kerjää, sillä sen opettaminen meni alusta alkaen pieleen, eikä siitä ole mitään järkevää lopputulosta koskaan syntynyt.

2. Mikä on oudoin asia mitä koirasi on tehnyt?
- Näitäkin on niiin monta, en edes muista/jaksa luetella kaikkia. :D

3. Onko sinulla tarvetta ostaa panta/valjaat ja hihna/flexi, jotka ovat samaa sarjaa tai yhteensopivat?
- Molemmilla käytetään yhdistelmää panta&hihna, ei tarvitse olla samaa sarjaa, mutta yhteensopivat kyllä. En pahemmin nykyään ostele noita, kun ei oo joko tarvetta tai rahaa. Yleisimmin käytössä on puolikurkkarit ja niihin sopivat kestävät nahkahihnat.

4. Mistä roturyhmästä löytyy eniten suosikkirotujasi?
- Tää on helppo, ykkösryhmästä tietenkin! Paimenet on olleet aina lähimpänä sydäntä, ja poikkeuksetta melkein jokainen FCI 1 -ryhmäläinen miellyttää. Uskon myös että aion jatkossakin pysyä vain tässä roturyhmässä, vieneet sydämen mukanaan.

5. Montako lelua koirallasi/koirillasi on?
- Löytyyhän noita parikin isoa korillista.. Leluja on kerääntynyt ihan liikaa, ja suunnilleen yli puolet lojuukin turhina jossain nurkissa/koreissa. Molemmat tykkäävät leikkiä, mutta ne on sitten tietyt lelut, jotka on in. :D

6. Treeniliivi vs. treenitasku, perustele.
- Treeniliivi ehdottomasti. Sain itselleni hommattua treeniliivin hiljattain, ja kuinka tyytyväinen voinkaan olla. Liivi tuntuu kätevämmältä itsellä ja miellyttää muutenkin yksinkertaisesti enemmän.

7. Millä tavalla riemuitset kun koirasi ja sinä voitatte jotain (toko, näyttelyt agility jne)? Hymyiletkö nätisti vai kiljutko ja huudatko onnessasi?
- Mehän ei olla juurikaan kisattu missään, joten tää ei oikein meitä koske. :D Mutta jos ylitetään itsemme kunnolla vaikka jossain treeneissä, tai sit voin kuvitella tilanteen jos voitettaisiin jotain, niin hymyilisin nätisti.

8. Ovatko koirasi kynnet mustat vai valkoiset? Molempia värejä (kuinka monta kumpaakin väriä)?
- Bonolla kaikki valkoisia, Bacolla melkein kaikki mustia, pari vaaleeta kynttä löytyy.

9. Miten koirasi reagoi lehmiin?
- Bono ei välitä ollenkaan/sitä ei kiinnosta, Baco taas suht kiinnostunut ja saattaa välillä haukahdella niille. Meillä on näin kesäisin ja syksyisin vielä ihan kodin vieressä lehmät pellolla, joten joka lenkillä noi niitä näkee, eivät enää oikein ole milläänsäkään.

10. Onko koirallasi/koirillasi koskaan hikka?
- Bonolla oli pentuna useasti, nykyään ei enää. Bacollakin oli pikkupentuna tosi usein, nykyään aika harvoin.

11. Kuva, jossa koirasi ei näytä koiraltasi.

 
 
                                                                              ----

Meille on ensi viikolle mm. miittejä ja mökkeilyä luvassa! Rentoa jälleen, niistä lisää silloin.

5 kommenttia:

 1. Mahtavat noi kuvat, repesin Bacolle oikein kunnolla :D

  VastaaPoista
 2. Repesin Bacon kuvalle :'D Ihana!

  VastaaPoista
 3. minua häiritsee... tiedätkö puolikurkkarin ja kurkkarin eron?
  FYI
  kurkkari: http://s1.a.netcycler.com/i/kuristava-panta-suurikokoisille-koirille-uudenveroinen/AMIfv96Er3j8hy4JOXPOiS3hDngmjd8aAUtgT_YSHGOqm1S5NsdCV45mxriSeymw9fJA_05jJdDduliIRYuFHmlBMZHeg9FftWe_funtXB5m-NrC_7qHE2-J8ba01lNDs2BaiDqwohF3qqBjgngxO6JxIeWKNr8pyw-ce304x304

  puolikurkkari: http://www.hooks.fi/Assets/ProductImages/Medium/043403/043403_01.jpg

  juu, ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 4. ^ Öh joo, kyllä tiedän. :D

  VastaaPoista
 5. http://mutiaiset.blogspot.fi/2013/09/1.html

  VastaaPoista